Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2012, 21:21   #1
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seviye Dergisi Dershaneleri (Dershaneler Hakkında Kısa Bilgiler)

Seviye Dergisi Dershaneleri (Dershaneler Hakkında Kısa Bilgiler)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SEVİYE DERGİSİ DERSHANELERİ

Seviye Yayınları, yıllardır kaliteli dershane yayıncılığının adresi olmuş Seviye Dergilerinden aldığı destekle öğrencilerine sınırsız yayın imkanı sunmaktadır.

Seviye Dergilerinin, sınav sistemi, sistemin ölçmeye çalıştığı bilgiler, soru şekilleri ve kısacası sistemin işleyişi hakkında uzmanlaşmış olması SDD'lerin başarıya ulaşmasına ivme kazandırmıştır. Ayrıca yayıncılıktan gelen geniş ve yetkin yazar-öğretmen kadrosu SDD'lerin kaliteli öğretim kadrosunun arkasında yatan unsurdur.

Seviye Dergisi Dershanelerinin öne çıkan özelliği rehberlik konusuna gösterdiği azami titizliktir. Rehberlik, öğrenci için sınavlarda en az öğretim kadar önemli bir husustur. Öğrencinin kabiliyetlerine göre uygun alan seçiminden, ders çalışma tekniklerine, sınav kaygısının giderilmesinden, davranış gelişine kadar bir çok alan rehberliğin konusudur ve bu anlamda öğrenci başarısı için rehberlik hayati önem arzeder. SDD'lerde rehberlik, sınava hazırlık sürecinin her aşamasında öğrenci ve veli için olmak üzere çok yönlü olarak uygulanır.

Seviye Dergisi Dershaneleri eğitim alanında uzmanlaşmıştır. İdealleri, hayalleri ve umutları ülke genelindeki eğitim kalitesini artırmaya yöneliktir. Eğitim faaliyet gösterdiği tek alandır, bu nedenle tüm enerjisini birikimini bu alana harcar. Bu anlamda Seviye Dergisi Dershaneleri eğitimde kailteye ve başarıya şartlanmıştır.

Kaynak: Alıntılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver