Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2012, 02:07   #15
Med Cezir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Böyle bir saldırı oluyor bunu nasıl engelleriz

İlk sayfada operlerin kullanımı için bir kod vermiştim, onun altına aynısının kanala girenleri için uygulanabilenini istediğin için ona göre birşey ayarladım. Fakat kanala daha önceden girmiş bulunanlarıda attırmak gerekecegi yoksa kodun eksik bir işlevi olacağını düşündüğümden who çekmek suretiyle elde edilen bilgilere göre diğer nickleride attırabilecegimiz birşey ayarladım.

Kanala giren nicklerin son 2 hanesini siler, 10 saniye içinde op olduğun kanala aynı ident ve nick tanımından 3 nick girişi gerçekeşirse. Belirlenen nick tanımına who çekmek suretiyle bütün nicklere ban atar. Yalnız ilk postumdada belirttiğim gibi Unreal bilgim yok o nedenle /who nick şeklinde komutun olduğunu düşünerek ona göre ayarladım. Eğer daha farklı ise komut aşagıdaki kırmızı ile belirttiğim kısmı düzenleyebilirsin.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on @*:join:#: { var %jnick = $left($nick,-2), %jident = $gettok($address,1,64) hinc -mu10 AgresifJoin $+($chan,.,%jident,.,%jnick) 1 if $hget(AgresifJoin,$+($chan,.,%jident,.,%jnick)) == 3 { who $+(%jnick,*) set %med_n %jnick | set %med_c $chan | set %med_i %jident | .enable #medcezir } } #medcezir off raw 352:*: { if $left($6,-2) == %med_n && $3 == %med_i { ban -ku1500 %med_c $6 AgresifJoin Saldırı Riski Nedeniyle Uzaklaştırıldınız. } } raw 315:*: { .unset %med_* | .disable #medcezir } #medcezir end

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver