|
MoSTaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Adam=Furkan...iki kelime ancak bu kadar uyar biribirine...ben bu ircte çok kişi tanıdım ama adam diyebileceğim 3 5 kişi var(onlarda zaten şuan yanımda) Furkan kardeşim bu listenin en başındadır...yaşın küçük olmasına rağmen bir çok kişiyi cebinden çıkaracak bir olgunluğa sahipsin...kardeşim yerini biliyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seninle çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz...
MoHaC
|
Benim yerim sende nasıl ap ayrıysa ; senin yerin bende o kadar ap ayrı kardeşim. Bizler doğru olanı yapıyoruz ; Her zamanda yapacağız . Yaşımızın gösterdiği erdemlikte yolumuza devam ediyoruz. Herkes kendine yakışanı yapar ; bizlerde her daim kendimize yakışanı yaptık . Adamın ham maddesisin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu alemi alem yapanlar insanların kişilikleridir ; bizler kişiliğimizi hep dürüstlükle ön planda tutmayı seçtik bu yolda devam ettik . Varol ; sağolasın InternationaL .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.