Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2012, 03:56   #7
Med Cezir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Böyle bir saldırı oluyor bunu nasıl engelleriz

Arkadaşlar bazı kodlar vermişler ama ben farklı birşey yapmak istedim. Unreal dan pek anlamam o yüzden gzline ve snotice bilgilerini arkadaşların verdiklerinden yola cıkarak ayarladım.

Koda göre sunucuya giren nicklerin son 2 harfini siler. Buna göre aynı nick tanımı ve aynı identten 10 saniye içerisinde 3 giriş tespit ederse gzline atar.

Koda gerekli açıklamaları ekledim kendinde kırmızı renkteki yerlere istediğin gibi ayarlamaları yapabilirsin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client connecting*:{ ; Kırmızı ile belirttiğim -2 rakamı sondan iki rakamı temizler, -3 yaparsan son 3 rakamı temizler. var %cnick = $left($9,-2) ;İdentin $10 a denk geldiğini düşündüm farklı ise değiştirirsin var %cident = $right($gettok($10,1,64),-1) ;10 saniyeye göre ayarladım bu süreyi kafana göre ayarlayabilirsin hinc -mu10 AgresifConnect $+(%cident,.,%cnick) 1 ;3 nick girerse işlem yap diye belirledim, bu sayıyıda kafana göre belirleyebilirsin. if $hget(AgresifConnect,$+(%cident,.,%cnick)) == 3 { .gzline $9 Agresif Giriş Saldırı Riski Nedeniyle Uzaklaştırıldınız! } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver