Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2012, 18:50   #32
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

Dide Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konunu çok geç gördüm canım ilk başlarda hepimiz senin gibiydik hiç bilmediğimiz bir şehir hiç tanımadığımız insanlar ama zamanla alışıyor insan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben de ilk kayıta gittiğim günü hatırlıyorum da ben burada nasıl okuyacağım diye ağlamıştım
, sonradan her şey değişiyor ortama alışıyorsun belli bir çevren oluyor hatta yaşayamam dediğin yeri özlüyorsun.

Kyk'nın genel yurtları hakkında pek bi bilgim yok ama sınıftan kalan arkadaşlarım çok memnun umarım senin şansına da iyi bir oda ve iyi niyetli oda arkadaşları denk gelmiştir canım

Eheh daha gitmedim, bu gece otobusum var. Yarin göreceğim anyayi konya'yı.

Bende de ayni tedirginlikler var ama umarim dediğin gibi iyi insanlar denk gelir, asil zorluğu o olsa gerek.

İyi dileklerin için cok sağol canim, etrafa saldiriyorum gerginlikten evimi birakmak istemiyorum hic.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver