Konu: Pamukşeker*
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2012, 22:55   #2
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Sanırım koskoca bir yalan bu aşk dedikleri insanların dikkatini önemli konulardan uzaklaştırıp fazla konuşmalarını önlemek için uydurulmuş. Aşktan söz etmeyen yok: papazlar reklam panoları yazarlar ve de politikacılar Aralarında sevişmeyi bilenler de var elbet. Aşktan söz ederken aşkı her derde deva bir çare olarak sunarken gövdeye de ruhuna da ihanet ediyorlar her ikisini de yaralıyor öldürüyorlar. Her dilde her yerde karşımıza çıkan bu sözcükten nefret ediyorum.Yürümeyi severim içmeyi severim sigara içmeyi severim özgürlüğü severim sevgilimi severim çocuğumu severim. Ben bu sözcükleri hiç kullanmamaya çalışırım; yüreğimi kafamı altüst edenin aşk dedikleri şey olup olmadığını bile sormam kendime.

Seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum aslında.

Bazen etrafınızdaki onlarca kişiye rağmen gözünüz sadece onu görür.

Ben aşık olmak istiyorummesela.
Bana aşık olabilecek birine.
Görünce kalbim güm güm atsın.
Elim ayağım birbirine dolaşsın.
Ona da aynıları olsun.
Birbirimizden beş dk ayrı kalsak eksik hissedelim istiyorum.
Ben aşık olmak istiyorummesela.
Mutsuz değilaşık.

+Seni seviyorum inan bana.
-Beni sevdiğine dair kanıt göster.
+Kanıt inancı öldürür.
Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin.
Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil
“seni sevdiğime inanmanı” istiyorum
-Neden ?
+”Çünkü bilmek beyinle inanmak kalple yapılan iştir.
Ve ben kalbini beynine tercih ederim”.

Kaybetmekten korktuğum için uzak durduğum insanlar var. Eh işte o acıtıyor canımı.

Ben hissettiklerimi yazamamanlatamam.Gözlerime bakınca yada dokununca anlarsın.

Yani hiç bir zaman.

Böyle bir şeyler yaşayabileceğim birini bulmak çok mu zor?

Midede anlamsızca dolaşan kelebekleri öldürmek Sanıldığı kadar zor değil.

Bir zaman sonra insanlar yüzlerinde maskeyle dolaşmaya mecbur kalıyor.
Duygularını gizlemek için

Sevgisini gizlemek için
Mutluluğunu veya acısını bastırmak için…
Sadece bir kaç insan duygularını gizlemeden özgürce belli eder.
Çünkü onlar daha önce zedelenmemiş nadir insanlardır

Bazen onu o kadar çok düşünüyorum ki o bunu nasıl hissetmiyor anlamıyorum.

Belki de birine sahip olmak mümkün değildir. Kimseye gerçekten sahip olamazsın. Belki de ne kadar seversen sev sonunda parmaklarının arasından su gibi akıp gider ve elinden bir şey gelmez.

Aramıza biri girecekse eğer bunun minik elleri olan sevimli bir kız olmasını isterim

Bazen sadece gözümü kapasam da hiçbir şey olmamış olsa diyorum. Sonra bazen de gözümü kapadığımda her şey sen olsan.

Bugün anladım ki hiç bişey yapmasak bile dudaklarım dudaklarınla buluştuğunda bütün bedenim özgürleşiyo.Yer mekan veya zaman kavramını yitiriyorum.Belki de söyleyemediklerini içime çektiğim için bu kadar huzur doluyorum

Erkek: İçer unutur.
Kadın: Gider UNUTMAZ.

O ağlamaz değil mi? O güçlüdür o hep dik durur. O ayrılık arkasına üzülmez yada gözyaşı dökmez. O kalpsiz değil mi? Sevebilir ama üzülemez gülebilir ama ağlayamaz. Neden çünkü o Erkek değil mi? onun üzülmeye hakkı yok.

“Ayrı ayrı iki korkak tanık iki ayrı sus payı iki yalan gibiyiz.”

Sana bir daha dokunamayacağımı anladığım zaman kaburgalarım yandı sevgilim. Kaburga dediğin yanar mı ki hem? Biri bedenini ateşe vermedikçe.

“Aslında senin adın bile geçmedi; ama ben seni hiç unutmadım.”

Bazen başını yaslamak istiyor insan; her şeye rağmen.

Nereye gidersen git; aynı gökyüzünü paylaşıyor olacağız sen başka şehirlerde - başka kadınlarla olacaksın belki ama ben hep anılarına el sallayacağım.

Bir kadın size “beni bırakma” diyecek kadar aşık olmuşsa; bırakında terk edilirken gurursuz olsun.

Affedince yorulur insan yalnız kaldığında bir de. Ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır olmayacağını bildiği halde.

Beni kolların da sımsıkı sarsın istiyorum; hiç bırakmasın

“Moralim bozuk olduğunda sigaram elimdeki tek şeydir. Yakarım tüttürürüm ve sesimi keserim. Böylece duygularımı saklarım.”

Belki de farklı trenlerde aynı anda camdan bakarken yan yana geçmişizdir;
kim bilir.

Hani yolda onun parfüm kokusuna rastlarsın da başın döner ya. Yada durup dururken burnuna onun kokusu gelir gözlerin dolar bi an yutkunursun. Özlersin. Çok özlersin

Tesadüfen çarpışacağız bir yerde belki de. Sonra sen elimden düşenleri toplamama yardım edeceksin; aynı filmlerde ki gibi. Ben ise bir bakışına bin anlam yükleyeceğim

Unutmak; yaşamdaki en iyi intikamdır.

Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan; aşıksın.~

Sadece; senin de beni sevmeni istedim.

Biliyorum; ”yarın yeni bir gün doğacak” hikayeleri inananı kanatır en çok.

Geceler susardı biz konuşurduk.

“Bir erkek kadının gözlerine baktığında başka bir kadını görüyorsa; kadın bunu anlar.”

İnsan hayatında bir buçuk kere aşık olur.
Bir kere aşık olur; bir daha o noktaya gelemez.

Arka fonda ''ßen'' ÇaLarken, Sen ßaşkasıyLa Dans Etsen Ne Olur ? ~~.

Aşk bir mayın tarlası gibidir; bir adım atar ve parçalara dağılırsınız. Kendinizi toparlar sonra aptalca bir adım daha atarsınız. Sanırım bu insanın doğasında var; yalnız kalmaktansa parçalara dağılmayı tercih ediyoruz.

Affet bu gece ölmek istedim. Pembe bir mezarlık olmak istedim.
Karanlığı elimle bölmek istedim. Seni çok özledim. Çok istedim bu gece kendimi asmak. Ellerimle kendi mezarımı kazmak. Elimden gelen; oturup evimde sana şarkılar yazmak.~

Sus gönlüm.
Bir elif miktarı sus.
Az kaldı bahara.Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı seni durdurmazdım.
İnan bana.
Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz.

Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi.
Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi
İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri
SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu.

" Paylaşılmayan sevgiler acılaştıkça

işte biz böyle sonsuz alıngan

her şeye gücenen

açık yaralar gibi yaşayan insanlar haline geldik."

*
Canım acıyordu. Söylediği ve söylemediği her kelimede canım acıyordu ben yine geçmesin istiyordumiyileşmesin istiyordum. Bu korkunç bir şeydi ve ben bu korkunç şeyden korkmuyordum. Saklandığım asıl şey bir gün onu gerçekten unutmaktı onu geçmişte bırakmaktı.Bu olasılığı aklımdan geçirmeye korkuyordum çünkü onunla ilgili olan bu şey hayatımdan çıkıp giderse bana bir şey kalmazdı ve ben içine düşeceğim boşlukta ne yapacağımı nasıl yaşayacağım henüz bilmiyordum.

# Ö.s.ö

*
Biri sizi sevsin istersinizkörü körüne. Hiç bir nedene bağlı olmadanöylesine. Anlaşılmazlığınıza "ben varım" demek Anlamsızlığınıza "seni böyle seviyorum"diyecek biriBiri sizi sevsin istersiniz. Çünkü'süz Beni neden seviyorsun? diye sorduğunuzda yanımdan olman için değil Yanında olmak diyerek cevap verecek biri

# Ö.s.ö

*

Dün gittinyıllardır yoksun

# Ö.s.ö

*

Şimdi diyeceksin ki ben bu ilişkide üzerime düşen her şeyi yaptımHayır hayatım sen bütün ilişkilerinde üzerine düşen herkesle yattın!

# Ö.s.ö

*
En kötüsü dehiç kimse "ağlamadeğmez"diyemiyordu
Değiyordun
B i l i y o r l a r d ı

# Ö.s.ö

Sen hiç kalbini bir taş gibi göğsüne bağlayıp da
kendini suya salıverdin mi?

Hüseyin Su

Aşktan zincirlerden ve çözemeyeceğimiz şeylerden

bahsetmeyelim artık

Ne olursa olsun hayatını durdurma!
Durup hayata bakmaya başladığın zaman yaşamak zordur.

Kürşat Başar/ Başucumda Müzik

Bazen ne onunla yapabilirsiniz ne de onsuz. "Ne terkedebilirsiniz ne de yeniden sevebilirsiniz; sürünür gidersiniz" .

[Can Dündar]

'Sanki aşk sustu'dedim.
Aşk hiç susar mı?dedi.
'Sen susuyorsun ya'dedim.
Ben aşk mıyım?dedi.

" Aşksın"dedim.
Sustu

.
'Sabır taşları tek tek tükenirken Sabrımı dâim eyle Ya RABBİ.'

sana yazamam ama seni yazarım söz.

ElifŞafak/Siyahsüt

'Ah simdi benim gozlerim