Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2012, 21:20   #10
MoNsTeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flaxchat Java Sorunu!!

SeYH_SaMiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar, şuanda sunucunuza girmeye çalıştığımda web'de giriş kod satırlarıyla karşılaşıyorum ve her hangi bir kod görünmemekte, mirc girişinizde portlarda şifreli anladığım kadarıyla mirc ilede giriş sağlayamadım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Live Chat'dan iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışayım, yapımcı son sürüm dosyanızı yeni almışsınız dediğine göre java 7 sürümüne dair sorunun çözülmüş halinin dosyalarını göndermiş fakat sanırım port belirleme konusunda birun söz konusu. dediğim gibi iletişime geçerseniz şuan live chat online durumda yardımcı olmaya çalışayım size.

Düzenlenmesi gereken ise, unrealircd.conf'da web için belirtilen portun appletinizin settings.txt içerisinde bulunan IRCPort= kısmında aynı portun belirtilmemiş olması olduğunu düşünüyorum.

Son güncelleme 2009 yılında alındı konuda belirtmiştim. Flaxchat yöneticileri birden fazla olunca sanırım sistem karışıyor. Söylemiş olduğunuz ayar harfiyen ayarlı zaten.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet