|
Interpress Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizin gibi kafatasçı insanlıktan nasibini almamış ve bu denli düşünenleri Allah ıslah etsin.
Sırrı Sakık'ın hangi partiye neye kime destek verdiği umrumda değil,lakin böylesi bir acı içerisinde olması beni üzütüye sokar.Oğlu için Allah'tan rahmet ailesine de başsağlığı dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 180 derecelik bir dönüşüm içerisinde olman büyük üzüntü.Vicdaniyet mekanizman çökermiş durumda.
|
Bana bak! Tükürük bezlerini sıvazlayarak salyanı klavyeye akıtma ! Ben Hamlığıda bilirim piştiğim dergahıda ! Nihal Atsız'ın pergelini elime alıp kimin Türk kimin Kürt olduğuna bakmam ben ! Asla ve kat'a Milliyetçi olmadım ! Türk Milliyetçiliği yapanlara da Sırrı Sakık gibi , Kürt Milliyetçiği yapanında karşısında durdum hep !
Kefenin , feryadın ve acının ırkı olmaz ! Dindarı Dinsizi de olmaz img2.blogcu.com/images/m/a/z/mazlumlarvezalimler/foto_1987012412ba__foto.jpg
Yukarıda gördüğün fotoğraf karelerinden binlerce var !
Kendi Yavrusunun yanağında ki masumluğun SIRRI'na şimdi mi varıyor bu kahpe dölü?!
Başkalarının çocuklarınıın , anaların , babaların , göz yaşını kahkaha ile avuçlayacak kendi çocuğu için salya sümük olacak öyle mi?
Şeddeli yazıyorum iyi oku !
Allah Onlardan Lanetlerini esirgemesin !