|
Interpress Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizin gibi kafatasçı insanlıktan nasibini almamış ve bu denli düşünenleri Allah ıslah etsin.
Sırrı Sakık'ın hangi partiye neye kime destek verdiği umrumda değil,lakin böylesi bir acı içerisinde olması beni üzütüye sokar.Oğlu için Allah'tan rahmet ailesine de başsağlığı dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 180 derecelik bir dönüşüm içerisinde olman büyük üzüntü.Vicdaniyet mekanizman çökermiş durumda.
|
herkes kendi doğrusunu tutturuyor ve diğerlerinin yanlış yolda olduğunu iddia ediyor. peki sizin doğru yolda olduğunuzu kim garanti ediyor?
herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değildir. bu onların kafatasçı olduğu anlamına gelmez.
ayrıca kişi kafatasçı olmayı da tercih etmiş olabilir. bu da sadece kişiyi ilgilendirir, gayrısını enterese etmez diye düşünüyorum.
hiçbir zaman başkalarının üzüntülerinden ya da zaaflarından zevk almadım. ve ilahi adalet yorumlarına asla katılmadım çünkü Allah öç almaz.
lâkin içimden Allah rahmet eylesin demek gelmiyorsa gelmiyordur. İnsanlıktan nasibini almayana insanlık edebilecek kadar evrensel bir erdeme sahip değilimdir, o olgunluğa erişmemişimdir belki de. Herkes de mevlana olamaz zaten.
saygılar.