Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2012, 23:34   #65
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Düş'{üş}ler ~

Bir süredir yoktum bir kaç cümle bırakmak istedim.

Güzel bir yazdı, sıcak akşamlarda samimi dostlarla geçirilen keyifli zamanlardı
Güneşi karşıladığımız gecelerimiz, birkaç damla süzüşlerimiz, şen kahkahalarımız vardı bu yaz.
Yaz sonu biraz stresli bir dönemdi, malum ösym tercihleri istedi yaptık, bekledik, bekledik, çok bekledik biraz ve sonunda açıkladı kendi sıralamamın 85bin altı bir bölüme yerleştim bence haksızlık ve şanssızlıktı yaşadığım ancak teselliyi yıllardır istediğim aklımda yer eden bölüm olmasında buldum. Üstelik yıllardır uzak yaşadığım memleketimi kazandım. Mersinde felsefe okumaya çalışan bir insanım bundan böyle.
Babamın nefes aldığı şehre geldim.. Mesela Ay'a aynı açıdan bakıyoruz artık

Mersin bir hayli serin büyüdüğüm şehre benzemiyor elbet havası burada çok fazla nem var ve ben bazen gerçekten zor nefes alıyorum. Saçlarımı amelié gibi kestirdim uçları hafif dalgalıdır hep zaten birde koyu bir kırmızıya bıraktım rengini. Sanırım denilen doğru kadınlar kendilerini değiştirmeye saçlarından başlıyor hep. 5 kilo verdim azimli bir diyet kurbanıyım şu günlerde. Birde sigarayı çoğalttım günde bir paket bitiriyorum genelde, bu hiç hoş olmadı. Burası benim son şansım kendimi toparlamam için düzenimi kurmam için her şeye sahibim şu an.
Biraz evimden bahsedeyim; öğrenci evi gibi bir siteye taşındım evim 2+1 bir oda tek kişilik bir oda 2 kişilik salon, mutfak ve banyo ortak ben tek kişilik odada kalıyorum diğer odaya henüz 3. kişi gelmedi şimdilik evde iki kişiyiz 11. katta oturuyorum balkonumdan biraz eğilirsem denizi görebiliyorum eğilmezsem şehrin ışıklarını. Bu defa yemek yapmayı öğrenmeye karar verdim mesela çok güzel meyhane pilavı yapıyorum artık malum rakının yanında güzel gider.
Mersin'e gelirken en üzüldüğüm şey Gece'yi Bilecik'te bırakmış olmam, burada evcil hayvan yasak ve annem geceden ayrılmak istemedi. Daha 12 gündür buradayım ama çok özledim yakışıklı oğlumu ben, ona dün bir sürü ödül kurabiyesiyle oyuncak aldım bugün annemle gönderdim
Evet birde o var, bugün annemi yolcu ettim tek başıma kaldım artık.
Yarın sabah 8:30da ilk dersim var heyecanlı değilim ama biraz merak ediyorum elbet, felsefeyle ilgilenmeyi, üzerine kitaplar okumayı yıllardır çok seviyorum ama Türkiyedeki örgün eğitim sistemiyle nasıl olacak, sevebilecek miyim yoksa sadece felsefe tarihi öğrenip gönderilecek miyim henüz bir fikrim yok.
Malum burası benim memleketim olunca geldiğimden beri çok fazla akraba ziyareti gerçekleşti ve hep aynı soru ' Peki kızım bitirince ne olacaksın?' Ben şimdilik bitirince okulu dedemin bıraktığı mersinin gülnar ilçesine bağlı kücücük bir köyündeki önünde badem ağaçları ve kocaman bir dut ağacı olan o eve yerleşmeyi düşünüyorum. Umarım ilerleyen yıllarda egoma yenilip toplum içinde kalmak zorunda kalmam. İnziva, nietzschenin dediği gibi gerçekten bir zümrüt hayal.

Her neyse artık kalkıp saçlarımı kurutup uyuyayım, sabah zor kalkıyorum yoksa

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan