11 Eylül 2012, 20:47
|
#72 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi
| KmsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ilk Basta Böyle Güzel Bir Roportaji Bizlere Sunduklari icin Ezgi ve Turk'e Tesekkür Ederim. Gercekten Cok Hos Olmus, insanlar az da Olsa Turk'u ve Yönetim hakkinda düsuncelerini ögrenmis Oldu.
Her Sunucuda Ayrilanlar, anlasamayanlar , birbirinden haz almayanlar, Siteyi konu ne olursa olsun surekli kötülemeye calisan insanlar olucaktir tabikide , yorumlardanda gorebilicegimiz gibi. Kaliteli bi insan o siteyle arasinda kotu birsey gecmis olsa bile konuyu ayirmasini bilir. Bu konu basligi altinda Turkun fikirlerini sunmus Ezgi Roportajiyla bizlere. Burada hatalarini yanlislarini dogrularini tartismiyoruz site sahibinin/sunucunun. Ama illa Site hakkinda konusmak gerekiyorsa Suan guzel projelerle Geveze.Net'i Ilerletiyoruz ve Cok kisa zaman icindede epey yol aldik. Ve bir site hakkinda bu kadar tartilisiyorsa bence basarmisiz demektir. Turk ve Supernovayi uzun yillardir Tanimiyorum , ama yillardir sanaldayim ve Radyo sorumlulugu yaptim. Yönetimde Olan biri olarak sunu diyebilirimki , hayatimda en keyifli en rahat yönetim Geveze.Net oldu. Cogu yerlerde butun adminler radyo kanalina/yonetimine karisir fakat Turk ve Supernova daima yöneticilerine Guvenir ve en dogru karari bizlerin alicagina inanirlar. Bizlere bu sekilde guvendikleri icin Onlara Tesekkur ediyorum. Bazi Insanlarada Rahat batiyor sanirsam ..
Sitemiz Hakkinda Guzel sozler söyleyen herkese Tesekkur ederiz. | Arkadaşımızın da belirttiği gibi...
Bir süre help founderliğini yaptığım bir sunucu. Help departmanına, bir kez olsun müdahalede bulunmadı. Bir çok sunucu sahibinin yaptığı gibi, kişisel egolara kurban etmedi hiç bir helperin emeğini. Geçmişini bilemem ama şimdiye kadar bir yanlışını görmedim. Başarılar dilerim tekrar. |
| |