|
Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bu herife göre zaten kendi goy goycuları hariç herkes ihanet içinde. şöyle kısa bir özet geçecek olursak daha önce dedikleri konusunda şu tablo çıkıyor ortaya:
"parasız eğitim isteyenler terörist; hopalılar eşkiya; tekel işçileri provakatör; hayır diyenler darbeci; askerler yan gelip yatanlar; öğretmenler gereksiz; generallerin alayı cuntacı; izmirliler gavur" seçeneklerinden sonra şimdi de RTE, 66 ayı dolan çocukları okula göndermemek için rapor alan aileleri "hain" ile vasıflandırmış.
yani kendisi gibi düşünmeyen her kim varsa "ölsün" daha iyi. bu herif kadar küfürbaz ve tehditkar bir başbakan görmemiştir bu ülke. her konuşması nifak tohumu eken, her konuşmasında hakaretin bini bin para olan bir başbakan...
|
Parasız eğitim istiyoruz pankartı açan çocuk şimdi Londra da eğitim yapıyor ! ( CnnTürk Canlı yayına çıkmışmıştı Harçalar kaldırıldığı gün ) ! Hopa da Başbakanın otobüsüne taş atan ufacık çocuklardır ! Anayasaya Hayır diyenlere ben buradan zamanında öpücüklerimi yollamıştım. Neye hayır diyorsun kardeşim? Askerlik Orduevlerinde yan gelip yatma yeri , gönderdiğimiz çocukları ev hizmetçisi gibi görme yeri değildir ! bkz. Afyon cephane patlaması . Kçı kırık bir komutan denetleme yapacak diye gecenin o saatin de sayım yapmanın mantığını nedir ? Gerzek gerzek konuşan bir komutan çıksın açıklasın bunu ! İzmirliler gavur değil namazında nizayında mütedeyyin insanlardır !
Edit; Adam gibi Adam Recep Tayyip Erdoğan !