Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2012, 22:49   #62
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi

mIRCDost Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunu parayla tutmuşlar Geveze.NET i kötülesin diye kesin
euehuehueheuhuehue
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mix cix
DD***

Simdi edep ve ahLak dan bahsedersınız ya Bu Log cokmu edepLi cokmu seviyeLi sevgiLi ircforumlari.net yöneticileri Benim Size itimat etmem için beLLi başLı kuraLLarınız var Bunları uyguLarsanız Ben ve diğer arkadaşLar Sizin tarafsız oLduğunuzu anLar ..

Sanırım forum içerisinde muLti nick kuLLanımı yasak yada Ben öyLe biLiyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickLeri aynı kişiye ait.. Sanırım gerekeni yapacaksınız

Şimdi Sizin Admin paneLiniz kapaLıdır. Ben Size yardımcı oLuyum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
herkese keyifLi forumLar..

Konu Ezgi tarafından (08 Eylül 2012 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı mesaj silindiği için sansür eklendi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver