07 Eylül 2012, 22:47
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Nil Timsahları (Resimler) Gözlerim Bana Yalan Söyleme.
Nil Timsahları (Resimler) Gözlerim Bana Yalan Söyleme. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nil Timsahları baş büyüklüğü farkı mı görelim.
Devasa görünüyor.İşte resimleri vardır. Son baktığımda,ben kör değilim. İşte onlar.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tüm resimlerde bile gördüğüm en büyük 20 timsahlar, beni çok etkilemdi değil. Hiç görmedim böyle büyük Nil Timsah, 12 - 14 metre olanları vardır.
Ben onu ölçmek ve yakalamak İsterdim, bilkide 17 metre bulunuyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bahse girebilirsiniz. O resimleri göstermek gibi, özel bir şey var.
O sadece onun ağırlığı sahte tahmini verilen bir söylenti. Aynı bölgede çok daha büyükleri vardır.
Bazılarının 30 metre uzunluğunda olduğu tahmini.
Bunlar Tuzlu Su timsahları. Yorgun Şimdi gözlerini kullanarak bakıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kaynak: Alıntılar (Quote) |
| |