Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2012, 21:39   #51
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ücretsiz vBulletin Kurulumu ve Detayları

OLderman Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşini iyi ve doğru yapan kişilerdensin.
Hem reel & hem sanal hayatinda başarılar dilerim, umarım arkadaşlar senden gerektiği kadar bilgi ve beceriyi alırlar.
Saygılarımla. ~

Senin gibi insanlardan öğrendik öyle iş yapmayı Burak.(:

Esinti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kişisel tanımdaıgım ama bir çok alan da ismini gördügüm bir kardeşimiz gerçekten emeklerine saglık bir çok arkadaşımıza da ücretsiz destek vermesi cabası bende alıcam yakında destekle beni Bahtiyar

Daha tanışırız, acelesi yok. Desteklerim seni, ara da bir hatırlat yani.(:

Nocturnal Nickli Üyeden Alıntı
Çok Başarılı İşlerden Yapıyorsun Bahtiyar. Umarım Bu Performansın Böyle Devam Eder. Başarılar Abicim.

Eyvallah agaaaaa.. Sağ olasın.

Tugce Nickli Üyeden Alıntı
Bahtiyar Üstadım Süpersin ya 4/4'lük Iş Yapıyosun.Muhteşemsin,Harikasın,Inanılmazsın

Bu sizlerin takdiri elbette, elimden geldikçe vBulletin alanında emek verip; kendimi geliştiriyorum. Bu konu da doğru yol da olduğumu görmek beni mutlu ediyor.

Güzel yorumlarınız için, teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver