Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2012, 17:37   #1447
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kocaman yüreği var bu adamın, nasıl severim belli değil.
Bir de özledim, bir de kocaman öpüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşerim, çok severim pek özlerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Songülüm bana kızgındı, geçti. Yeri özel çünkü. :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ''Oof olmuyor, bi türlü başlamıyor. Sen olmazsan şu kalbim kimseye boyun eymiyor, beğenmiyor..'' bilmem anlatabiliyömöyöm?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Turuncu kafalı gadınım. Angaralım. Özel daha fazla anlatamam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nadas'a bırakmış kendini. İyidir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankaralı, Cem sever. Ama ben daha çok severim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Görüşemiyoruz, özledim vol 2. ''bazı insanların dünyaya geliş amacının "kalp kırmak" olduğunu düşünüyorum.'' değil mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hatırlamak acıyı da beraberinde getirir. Hatırlamak kaybetmenin ne olduğunu tanımlar. Kaybetmek gerçekliği pekiştirir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İnsan hakikatin kendisini tam manasıyla idrak ettiğinde aklını kaybediyor.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver