07 Eylül 2012, 17:21
|
#43 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: En sevdiğiniz filmler.- Dünyayı Kurtaran Adam - Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu
| Sevda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Sizin için film tanıtım konusunu güncelledim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saygılar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yönetmen: Çetin İnanç
Yapımcı: Mehmet Karahafız
Senarist: Cüneyt Arkın
Oyuncular: Cüneyt Arkın
Aytekin Akkaya
Füsun Uçar
Hüseyin Peyda
Hikmet Taşdemir
Görüntü yönetmeni: Çetin Gürtop
Stüdyo: Anıt Film
Türü: Macera, Bilimkurgu, Uzay
Yapım yılı: 1982,Türkiye
Süre: 90 dakika
Dil: Türkçe Devam filmi Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu
Dünyayı Kurtaran Adam, Yeşilçam'ın kült, fantastik filmlerinden biridir. Çetin İnanç'ı dünya çapında üne kavuşturmuş olmasına rağmen, bu ün filmin hedefinden sapmasından kaynaklanan, ironik bir durumdur. Yönetmen ve oyuncular bilim-kurgu/korku türü bir film yapmak için yola çıkmış ancak kurgu, teknik yetersizlikler ve Cüneyt Arkın fenomeni filmi, sinemanın ilgi çekici bir başyapıtı haline getirmiştir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ahahaha daha çok heyecanlandım bunları görünce :P Bu ikili seriyi tekrar mı izlesem acaba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |