Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2012, 02:26   #49
NixDanger
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi

Turk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hasbinallah ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her kimle kariştiriyorsanız ben o kişi degilim sen benzetiyorsun kariştiriyorsun. Bunlar yetmiyor birde baya baya bu kişi o kişi diye karalıyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ircforumlari.NET Turk nicki 3 aydır bana aittir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ircforumlari.NET i devraldıgına Turk nickini ben aldım.
Ve üstüne basarak söylüyorum Hiç bir sunucuda adminlik operlik yapmadım
Adım : uFuk
ilk actıgım sunucu ismi : mircdost.com (aciliş 04/09/2009)
3 ay önce geveze.NET i aldım sunucu ismini Geveze.NET olarak degiştirdim.
Yani sizin o bahsettiginiz Turk ile yakından uzaktan alakam yoktur. Bizim irtibata oldugumuz yüzlerce insan var. sacmalamayı kes bir zahmet.

Mynet'in yüzbinlerce hiti var canım arkadaşım mynet sohbet'in değil. Giriyoruz sunucuda madem eskimynetsohbet bu kadar faaliyet gösteriyor? Biz neden göremiyoruz giriş çıkışları, giriş çıkışların hepsi services bot.
Nerde bu 250 user adamım? Gay sohbet diyorsun benim 2 haftalık sitem gay sohbet kelimesinde 3-4 sayfalar arasında. Bu başarı mı ?
Biraz akıllı ol kardeşim, gay sohbet'in taş patlasın günde 500-1k hiti vardır. Onuda sürekli 1.ci sıradaki site çeker. Bu işleri öğren gel, sonra tartışma geregi duy. Yok şunu aldım yok bunu aldım yok bu kadar useri var yok şu site bende. Mircdostu eskidende bilirim, baskentsohbet.com'u almıstınız yanlıs hatırlamıyorsam reklamcı lamerin teki değilmiydiniz?
Yahu sen zannediyorsun ki herkes kanar yazdıklarıma, öyle değil işte canım kardeşim burası eleştiri yeri, herkes eleştiri yapabilir. Senin sunucun '' büyük '' değil ve '' başarılı '' değilsin. Bana şu programı editledim, IRCD alemin de şu yaptıgım proje popülerlik kazandı, veya şu başarıyı kazandım gibi yaptıgın işlemleri say susalım.

Toplam sunucuda 37 kisi var gecenin coşkulu anlarında. 150-250 user yok.
7-8'i zaten admin diğerleri aop & sop '' admin '' olan zaten online süresi uzun ve sunucuya sahip bir yapısı önemli.

Ve buda küfür, reklam vs yapmadıgım halde yediğim zline [02:18] Closing Link: NixDanger[78.164.22.185] (Z:lined (geceler.)) Keşke zline atmayıda öğrense arkadaş geceler.
/zline iyi geceler boşluk bırakıp atacaksın canım kardeşim.

DİPNOT: Eğer senin sunucun büyük ve başarılı olsaydı, bu kadar eleştiriyi almazdın. Ya adam değilsin, ya sunucun berbat.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:26 -->-> Daha önceki mesaj 02:05 --

Alın buyrun birde burdan yakın.
Saat 02:23 sularında mizahchat.com ' a giriş yapıyorum ve özele gelen reklam. Başka bir şey demiyorum size.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver