Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2012, 00:48   #48
Turk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi

Hayalet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sana yazıom kime yazacam çamura yatma sohbetturkiye.org senin değilmi istesen log da koyayım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

nede cabuk unutuyorsunuz ya yaptıklarınızı ben her zaman derim yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olsun burasını gelen gecen herkezin özeline yazdınız be daha o zaman geveze .net yoktu 30 10 2011 den bahsediyorum geçmişini unutuyor isen deyecek bişiyim yok sana sayın arkadaşım

Hasbinallah ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her kimle kariştiriyorsanız ben o kişi degilim sen benzetiyorsun kariştiriyorsun. Bunlar yetmiyor birde baya baya bu kişi o kişi diye karalıyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ircforumlari.NET Turk nicki 3 aydır bana aittir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ircforumlari.NET i devraldıgına Turk nickini ben aldım.
Ve üstüne basarak söylüyorum Hiç bir sunucuda adminlik operlik yapmadım
Adım : uFuk
ilk actıgım sunucu ismi : mircdost.com (aciliş 04/09/2009)
3 ay önce geveze.NET i aldım sunucu ismini Geveze.NET olarak degiştirdim.
Yani sizin o bahsettiginiz Turk ile yakından uzaktan alakam yoktur. Bizim irtibata oldugumuz yüzlerce insan var. sacmalamayı kes bir zahmet.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver