Cevap: 25 şehit ve işin aslı
| CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aile yakınlarına haber verilmeden başka askeri bölgeye askerler nakledilebiliyor. Bazen askerler bunu ailesine söylememekle birlikte komutanlarda bazı durumlarda söylemesini yasaklıyor. Kendi amcaoğlumdan biliyorum. Bizim haberimiz olmadan Bingöl-Erzurum arasında mekik dokuyordu. Dağ dağ gezerek il değiştiriyorlardı. Ancak o bizi arayıp şurdayım dediğinde orda olduğunu öğreniyorduk. Yani bu gibi aileden habersiz askeri bölge değiştirme askere giden çoğu insanda oluyor.
Bahsedilen haberin doğru olup olmadığını bilmiyorum ama bir diğer habere görede şehitlerin nakledildiği hastanede görevli bir doktorun dediğine göre şehitlerimiz 1-2 günden daha önce şehit olmuş gibi bir açıklama yapmış. Tabi bunlar birebir ağızdan çıkan teyit edilmiş sözler değil. Ne kadar doğru bilemeyiz.
| Candostu hocam o dedigin şey operasyon oluyor 2 hafta ile 3 ay arasında sürer yeri gelir haftalarca mola vermez dur durak bilmezsin ancak bana şırnak ile afyon arasında bir operasyon bagı gösterebilirmisin daha önce kaçkez yapılmış bir durum
herneyse siyaset tartışdıkca farklı konulara çekilir son postumdur teşekkürler
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |