Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2012, 18:20   #8
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 25 şehit ve işin aslı

Esinti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne kadar mantıksız bir yaklaşım evet bizler şehit sayımızı her zaman daha az gösteriyoruz ancak bu afyon da verdigimiz şehitlerimizin aileleri demicek mi benim oglum şırnak ta askerdi burda nasıl cıkıyor yada benim oglum şurda askerdi burda nasıl cıkıyor

Aile yakınlarına haber verilmeden başka askeri bölgeye askerler nakledilebiliyor. Bazen askerler bunu ailesine söylememekle birlikte komutanlarda bazı durumlarda söylemesini yasaklıyor. Kendi amcaoğlumdan biliyorum. Bizim haberimiz olmadan Bingöl-Erzurum arasında mekik dokuyordu. Dağ dağ gezerek il değiştiriyorlardı. Ancak o bizi arayıp şurdayım dediğinde orda olduğunu öğreniyorduk. Yani bu gibi aileden habersiz askeri bölge değiştirme askere giden çoğu insanda oluyor.

Bahsedilen haberin doğru olup olmadığını bilmiyorum ama bir diğer habere görede şehitlerin nakledildiği hastanede görevli bir doktorun dediğine göre şehitlerimiz 1-2 günden daha önce şehit olmuş gibi bir açıklama yapmış. Tabi bunlar birebir ağızdan çıkan teyit edilmiş sözler değil. Ne kadar doğru bilemeyiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver