Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2012, 12:37   #2
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AK Parti Türbandan Vazgeçti

MHP utanmasa eline kumpas alıp kafa taslarımızın ölcüsünü alacak, Türklügü kim neye göre belirliyor ? bu dogum yeriylemi alakalı ? hissiyatlamı alakalı ? inanclamı alakalı ? Ben Bosnada dogmuşsam Türk sayılmayackmıyım ? veya Kürt gelip devlet işinde calışamıyacakmı ? MHP bölücü bir unsurdur, görüşleri, davranışları tamamiyle ülkeyi bölmeye yönelik Allah muhafaza iktirdara gelirlerse 2. gün bu ülkede iç savaş cıkar 1 hafta sonra Türkiye diye bir ülke kalmaz bu acık ve net. Devlet işinde çalışan Ermeni, Suryani, Çerkes, Boşnak, Arap, Kürtler Türkiye Cumhuriyeti catısı altında Türk vatandaşıdırlar MHP istiyor ki bu unsurların hiç biri nefes almasın sadece ülkücüler yaşasın onlar varolsun. Kimlik konusunda gerilere dogru gidersek kimin hangi milletten oldugunu bulmak cokta zor olmaz şunu cogu kimse biliyor ki hem BDPde hemde MHP'de kökeni Ermeni olan bir cok insan var..
AKP için şaşırmadım 3 seçim dönemi Türbanı kullandılar ve başarılıda oldular aynı zamanda Terörürde iyi kullandılar cok cok merak ediyorum 4. seçim dönemi neyi kullanacaklar hoş hiç miting yapmasalar dahi şu MHP-CHP-BDP üclüsünden birinin şu acıklama ve düşünceleriyle ve hatta davranışlarıyla İktidara gelme ihtimali Dünyanın Jüpitere carpma ihtimaline eşittir imkansız demiyorum daha dogrusu diyemiyorum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver