Cevap: Bir Fikrim Var! [Esgeçme, Oku!]
| Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ortak bir çatı altında ideoloji ayırt etmeksizin birlik ve beraberlik düşüncesi, hep hayallerimi süslemiştir. Mantıklı olan her öneriyi dikkate almalısın. Benim de birkaç önerim var. Öncelikle bahsettiğin projenin başındakiler, hem kişilik hem de mesleki olarak örnek teşkil edecek insanlar olmalı. Bu insanlarla uzunca bir araya gelip yapılması gerekenler hakkında toplantılar düzenlenmeli. Harekatınıza karşı gelmek isteyecek olan zihniyetsizlere karşı sağlam savunma mekanizmaları oluşturulmalı. Bunun için hukukçu veya hukuk bilgisi yüksek olan insanlar olmalı. Efendime söyleyeyim, bu oluşumun kurucularının veya şehir temsilcilerinin, halka hitap gücü yüksek olmalı. İnternet sitesi içinse, vatanımı seviyorum diyen herhangi bir firmanın sponsor olması, herhangi bir tasarımcının da kurulumda yardımcı olması lazım. Ha, vatanını en az sizin kadar seven firma veya tasarımcı yoksa, vatanını seven ve bu projeye destek vermek isteyenler arasında yardım paraları toplanır, olur biter. Daha çok önerim var ama şimdilik bunlarla bitireyim.
Şahsım adına İstanbul-Ankara-Rize-Artvin-Trabzon şehirlerinde gerekli organizasyonları yürütebilir, site içerisinde ise psikolojik harp konuları üzerinde çalışabilirim.
| İşte bu!
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Tabanı oluşturduktan sonra gerisi geleceğine yürekten inanıyorum. Çünkü biliyorum ki, herkes bu hareketi bekliyor. Bu adımı atmalıyız.
Bu adım çıkar adımı olmamalıdır. Övüdüğümüz geçmişimize sahip çıkmalıyız.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |