Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2012, 23:56   #1
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir Fikrim Var! [Esgeçme, Oku!]

Şehit haberleri her geçen gün artıyor. En baba hükümet yanlısı kesim bile bunun açılımla birlikte geldiğini inkar edemez. Bir hata yapılmışsa, (tabi bu hataysa) bu hatadan dönülmesi gerekir. Ki bu söz konusu Türkiye'nin geleceği ise gerisi tefarruattır.

Sağlıcısı solcusu, akplisi, mhplisi, chplisi, diğer partililer; içinizde Türkiye sevgisi varsa, vatan bütünlüğü için herşeyden vazgeçebilecekler, şehit haberlerinden dolayı ezilip büzülen birşey yapamamaktan yakınanlar ve ifade edemediğim ama bizimle aynı duyguda olan arkadaşlar, abiler, ablalar...

Birşeyler yapmanın zamanı gelmedi mi? Geldi de geçiyor...

Hükümet birşey yapmıyor, sessiz kalıyor. Muhalefet desen ancak eleştiri ve yangına körükle gidiyor.

Sözde sivil toplum örgütleri... Özellikle doğu sivil toplum örgütleri! Onların ne olduğu belli.

Türk halkını bir araya getirecek kimse yoksa bizler bir araya gelmeliyiz. İllaki bir baş mı olması lazım? O yüzyılda bir kez gelir. Bir Atatürk daha beklemeyin!

Benim önerim; Türk halkı artık interneti çok fazla kullanıyor. Özellikle sosyal paylaşım ağlarını... Bundan faydalanmak gerekir. Nitekim eskiye nazaran bu nimetten faydalanarak daha iyi örgütlenebiliriz. Hem kitlemiz her geçen dakika daha fazla artar.

Özel bir ekip kuralım, yada kurulsun. Bir web sitesi açalım ve ortak bildiri yayınlayalım. Bu bildireye dayalı olarak, Türkiye'nin her yerinden insanları kendi şehirlerinde belirli bir bölgede toplayıp sorumlu olan devlet adamlarına "uyuma" diyelim. Türk halkının varlığını sadece devletimizin başındakilere değil, tüm dünyaya gösterelim.

Zaman birlik zamanı arkadaşlar. Ben bu yazıyı yazarak birşeylerden başlanması gerektiğini söylüyorum. Kendi kendine olacak birşey değil bu!

Polis aracına pkk bayrağını asanlar, ne malüm yarın senin evine gelip eşine, kızına saldırıp seni ve onları katletmeyeceği ne malüm, ne malüm?

Polislerimiz ve askerlerimiz onlarda insan! Onlarda bizler gibi hissediyor ve düşünüyor. Onların yanında olduğumuzu destek verdiğimizi göstermeliyiz. İnanın moralleri çok bozuk. Bugüne kadar onlar bizim yanımızda oldu, sıra bizde! Bizim onların yanında olduğumuzu hissettirmemiz lazım.

Ben öne birşeyler atıyorum. Konu altında bu adıma sizlerde bir adım atın.

Yeter artık oturduğum yerde birşeyler yapmayıp izlemekten utanıyorum! Elimden gelen her türlü desteği vereceğime and içerim.

CanDostu / Servet Uludağ

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver