Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2012, 23:55   #1446
yagmuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sana dokunamıyorum ama seni hissedebiliyorum..
2.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ne denizin dalgaları, ne dalganın yelkenleri..birbirlerini çok sevenlerin ruhları yer değiştirir de,birbirlerinde kendilerini görürler..
3.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bana yağmuru anlatma,yağ !
4.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sen paralel evreninde mutluluktan uçuyormuşsun..bu doğru mu?
5.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : aynı bedende,aynı ruhta,aynı beyinde (kalbindekiyle) aşkla erirsin umarım..
6.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : evrende tesadüf yoktur.yankı vardır..
7.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : konuşmak susmanın kokusudur..susma artık..
8.@Su'Perisi : bazen dudakların bitiremediği sözleri gözler tamamlar..
9.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 'Peki beğenmediğin yanı hiç mi yok?' diyorlar.
Var efendim, olmaz mı ?saçları gür ve dalgalı mesela..rüzgar vurunca gözlerini kapatıyor..
10.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ve bazen sevmektir hayat,birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver