Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2012, 00:06   #36
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi

NixDanger Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle sen nasıl sunucu yönetiyorsun? Türkçe'ne sahip çık, Türkçe'nin içine ediyorsun resmen. 1998 yıllarında abilerinle seo işlemlerine kafa yoruyordum, Dal.net'te sonra superonline, mavra.net, idealsohbet'e hepsinin web departmanındaydım sen ozamanlar web nedir biliyormuydun? Ben çok eskilerdenim de üslubunu değiştir biraz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanki kendini çok eskilere dayandırıp, ben çok bilgiliyim dercesine burada bir çok başarılı adam var, haşa azizim ben başarılıyım demiyorum! Sen başarılısındır, hatta çok başarılısın ki giriş çıkış yapan user değil services botlar, zoruma gitmiyor tanımam etmem ne haddime efendim. Sadece 150-200 user demişsin, komigime gitti.
Yahu azizim, 150 user varda biz neden göremedik, sunucu services bot kaynıyor, sanırım onlar user ben yanlış yere girmişim.. Her neyse, başarılar dilerim gerekli yönetimden bence arkadaş başarılı değil, başarılı olması için yeterli hite sahip olması lazımdır, ve yaptıkları projeler içerikli ve kapsamlı bir diyalog haline getirilmelidir. Bu arkadaş sıradan ve kendini haksızken haklı olmaya çalışan, çocukca hareketlerle kendini '' Göklerin efendisi '' dizi rolün de baş kahraman olarak gören birisi.
Her neyse tanımıyorum dediğim, gibi tanımadığım içinde çok mutlu oldum.

Sunucuda 05 : 33 itibari ile toplam 16 user var, 7'si admin.
Azizim 200 user nereye gitti? 01 : 00 ' dan sonra toparlanıp kaçtı sanırım hepsi aman Rabbim! ******* (Jest kazanmasınlar) 05 : 33 itibari ile 1 haftalık sunucu sizden daha çok useri bulunmakta haşa user kavgası yapmıyorum! Başarılı değilsiniz, 150-200 user vs bahane arkadaşım.
15 dakika üşenmedim sunucuyu takip ettim tek bir tane bile '' user '' giriş yapmadı services botlar dışında, 200 useri olan bir yerin neden 15 dakkadır girişi yok? Düşündürücü.
15 dakika içerisinde sadece tek gerçek giriş var.
Neyse uzatmak istemiyorum, sen başarılısın hatta çok başarılısın.

[ Whois bilgileri ]
[ Saat/tarih/gün : 05:38:23 02/09/2012 ]
[ Rumuz : uyuyo ]
[ Adres : ~
]
[ İsim : Helper ]
[ Kanallar : #mIRCDost #Zurna #Geveze #Sohbet #Oyun #Radyo ]

Alakasız bir konuda **** adını lütfen kullanmayın arkadaşlar...herkesin bir yolu vardır,bir çizgisi vardır kendine göre doğru başkalarına göre yanlıştır bu kimseyi alakadar etmez....ben ve sunucumda görevli olan her arkadaşımın çizgiside duruşuda bellidir...herkese kendi yolunda başarılar dilerim...

saygılarımla MoHaC...

Konu Ezgi tarafından (04 Eylül 2012 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntıdaki sunucu reklamı sansürlenmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver