Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2012, 19:17   #2
Zeka
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Atatürk'ün cenaze namazı neden camide kılınmadı?

Öncelikle yazarın cenazesini göremeden bu konuya yorum yapmak ne denli normal çok fazla emin değilim ama, yanlı bir yaklaşımın olduğu açıkça beyandır. Dini ibareden kasıt nedir bunu açıklaması gerekli, ayrıca üç dört defa vurgu yaptığına göre Türkçe Kuran okunmasından da rahatsız buda aşikar yani Laiklik ile Türkçe Kuran arasın da nasıl bir bağ kurmuş anlayamadım ama normal buluyorum. Günümüz büyüklerinin cenaze namazlarını bir anımsayalım geçmişe ışık tutacaktır diye düşünüyorum. Mesela tayyibin ANASININ cenazesi. Her şey dini ibareler ile doluydu camide kılınan bir namaz ( Camiye gireceklerin akreditasyon çalışmalarının bedeli devlet bütçesinden ödendi bu arada ) Her yer de bir kargaşa camiden taşan gereksiz yalaka bir kalabalık vs vs vs. Son olarakta 4 ay neredeymiş Atamın naaşı. Devlet sırrı diye bir olgu var. Bunu merak edeceğinize ülkeyi Natoya satan Yaşar ile tayyibin gizli görüşmesin de ne konuştuğunu bulmaya çalışsa sanırım yurt için çok daha vefalı bir iş çıkartmış olur da biz de yazarı alnından öpmüş oluruz. Tarihte hiç görmediği hatta fotoğrafın icat edilemediği bir dönem için kayıtsız inanan bir şahsın gelipte fotoğraf istemesi kadar saçma bir talep olamaz. Neyse iyi günler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet