Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2012, 11:55   #5
Efendisiz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Geveze.Net > Turk ile Söyleşi

Güzel bir söyleşi olmuş parmaklarınıza sağlık. Ben uzun bir süredir (mIRCDost.Com döneminden beri) bu sunucuya girmekteyim. Gerçekten hoş bir ortamı var. Bilinçli useri ve operatörü bol. Olumlu yönleri olduğu gibi olumsuz yönleride var tabiki arkadaşlarda bir kaçını belirtmiş. Doğrulukları tartışılır/tartışılmaz. Geveze.Net çok el değiştirdi ve bitik duruma geldi. Taki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alana dek. Şu an sunucu 200 kişileri gördüyse olumsuz yönlerinin dışında olumlu yönlerinin olduğunu da gösteriyor. Ve Geveze.Net şu an gelişmekte olan bir sunucu. Bol bol yöneticiye ihtiyacı var çalışan insana ihtiyacı var. Belli vaadler ile insanları yanlarına çekmeye çalışmaları çok normaldir. Bunu iş hayatında size gelen tekliflere benzebilirsiniz. Her işadamı yanında olmasını istediği insanlara belli vaadler verir. Önemli olan bu vaadleri fazlasıyla yerine getirmektir. Bende olumsuzluklarla karşılaştım burada gerek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile gerekse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile. Ama bunlar ufak olumsuzluklardı ve ciddi kırgınlıklara yol açmadılar. Sevdiğim saydığım insanlar. Sunucuya önem veriyorlar. Haklarında hayırlı olmasını diliyorum. Umarım daha iyi yerlere gelecektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet