Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2012, 03:08   #1444
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Küçük meleğim.Arada bir düşünce ayrılığı yaşasakta,severim sayarım.
@Bureneus: Daimi profil ziyaretçim, uyusum,değerlim..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım hiçbir şey üzülmeye değmez, tam aksine olacağına varır.Üzgün ve kaybolan biri olarak görmek istemiyorum seni.
@Ein: Ben sana kıyamam ruhum.Şuan nasıl bir haldesin tahmin edebiliyorum, kendini sıkmamaya çalış.Benim için çok çok değerlisin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Seninle aramıza dağlar mı girdi?Neden eskisi kadar yoksun.Ben seni çok özlüyorum!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sevgili arkadaşımın arkadaşı, nasılsınız?
@Kathie: Meleğim bugün konuştukya seninle o kadar rahatladım ki, özlemişim seni..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek saygıdeğer can, tavuksal fırlangıç yapmayı bildiğine göre artık evet düşünüyorum o konuyu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Burçdaşım,sevdiğim tatlı bayan.İyiki profilime gelip renk verdiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Açıkcası seni asla tanımak istemezdim.Eğer ufakta olsa insansan şayet gelip beni burda takip etmezsin.Bir daha profilime girme!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver