29 Ağustos 2012, 21:57
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nava'yı Nasıl Bilirsiniz?
Melis ile tanışalı neredeyse 3 yıl oldu. Huh tanışmamız zaten bambaşka. Tanıştığımız günden bu güne kadar kavga ettiğimizi hatırlamıyorum. Etmedik ki çünkü Dersiniz ki arada mesafeler varken ne üzerine kavga edilir? Eden ediyor kardeşim Etsekte tadı tuzu olur zaten dostluğumuzun, kardeşliğimizin. Biz mutluyuz, mesuduz. Ne kadar uzak olsak bile gönülden yakınlık var aramızda. Bir insanı sevmek için aynı şeyleri yapıyor olmanıza gerek yok. Melis'im özgür ruhludur, gençlik bir kere yaşanır der ve yapar (ahah yerim ya.) Bense onun gibi değilim evimde pineklerim, evcilim Benim kedileri ne kadar çok sevdiğimi bilir kendisi pek sevmese bile kedilerle ilgili ne bulsa gelir gösterir böyle de ince düşüncelidir kardeşim..Aynı şehirde yaşasak böyle fotoğraflarını göstermek değil de eminim ki sokakta gördüğü kediyi ya tutup bana getirir ya da korkusundan eline alamaz Bi alo der bana Can'dır o bal'dır. Bende onun mavisini bilirim, kelebeğini bilirim.. Çok şeyini bilirim ama burda ifşa etmeye gerek yok Biliyorum aynı şehirde yaşasakta bu hissedilenler değişmez. Onu tanıdığım için onunla bu derece yakın olduğum için mutluyum. Dostluk, kardeşlik üzerine yapılan bütün tanımlarda Melis'i görürüm ve öylesine de sahibim zaten çok şükür. Biz kaç yaşımıza gelirsek gelelim bir gülüşümüzü paylaşmanın sıcaklığını, bir sırrı paylaşmanın yakınlığını , kan bağımız olmasa bile kandan öte candan olmamızı hissedeceğiz çilektoşum :* cilek&cicek gerisi fiyasko. demiştin ya hani aynen öyle Onu sevmek için dürüst olun , samimi olun yeter. Arkasından iş çevirenleri kimse sevmez Meliste sevmez zaten Ama ben Melis'imi çoook severim, beyleeee kocamaaaan severim binbir nar taneleri kadar -.- M inik burunlu kelebek E lma burunlu çiçek L akin biraz da böcek İ yi bir çirkin ördek S ever seni nar çiçek ahah böyle de anlatayım dedim seni Rabbim bahtını hep açık eylesin lokumcanım.. Gönlünde olanları da hayırlısı ile nasip eder inşallah, seviyorum seni. |
| |