28 Ağustos 2012, 12:05
|
#24 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Helper Röportaj : Kursad
| Alıntı: | <KafKef> Peki, sence help'in gidişatı nedir Kursad? Bitti bitiyor diyen var. Can çekişiyor diyen var. <KafKef> Sana göre help ne yapıyor? Ölsede kurtulsak diyesim geldi artık benim ,) <Kursad> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yok yahu ölmesin bak ne güzel muhabbetleri dönüyor hala kendi aramızda. <KafKef> Zaten geçmişi andığımız muhabbetlerde olmasa hiç tadı kalmadı ya benim açımdan neyse ,) <Kursad> Bu sorunun İRC bakımından daha önce İF'de sormuşlardı ve bi önceki yönetimin başındaki X rumuzlu arkadaş " Googleye chat yazıldığı sürece İRC bitmez " demişti. <Kursad> Çok kısa ve öz bi açıklamaydı ki İRC bitmediği sürece HELP'de biteceğini sanmıyorum. <Kursad> Çünkü ; <Kursad> İRC'de sohbet etmek için gelen birileri illaki hiç olmasa bile nickini kayıt etmek isteyecektir. Bu yüzden HELP'in bitmesi çok ama çok zor. <Kursad> 'ki ayrıca alemde onlarca yüzlerce helper var onların tamamiyle bırakması gerekiyorki HELP bitsin , <Kursad> Ama HELP'in sallantıda olduğu aşikar gözüküyor ki Helper bulmakta departmanlar oldukça sorun yaşıyor. <Kursad> Artık kimse sıkıya gelemiyor buradaki alacağım eğitimlerdeki zamanımı boşa harcamam 10 lira verir bi sunucu açarım kendime çalışırım diyor <Kursad> Bu zihniyetler yavaşlatıyor sadece HELP'i ama bitmez yani kolay kolay.
| Önceki Popüleritesi olmasa da biz İrc severler olduğu sürece Help departmanı da her zaman aktivitesini gündem de tutacaktır.Sizlere katılıyorum, komutları uygulamak keyifli olsa da ilginin azalması üzücü..
| Alıntı: | <Kursad> Tabikide bi kaç cümle yazmaktan çekinmeyeyim ; <Kursad> İRC'nin tadı bence ne Facebook ne twitter ne'de bir başka sitelerde var heleki birde helpersen o komutlarla savaşıyorsan harikadır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <Kursad> Ayrıca bu söyleşi hakkını sunan herkese çok teşekkür ediyorum. <KafKef> Pekala <KafKef> Kursad, beni ve senin röportajını merakla bekleyen arkadaşları kırmayıp, röportaj teklifimi kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim. <Kursad> Rica ederim , tekrar ben teşekkür ediyorum Metinim sağol varol. <KafKef> Eyv. kardeşim. Allah'a emanet ol. Görüşürüz. <Kursad> Görüşürüz.
| Çok güzel samimi (söyleşi) röportaj'dı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkinize de başarılar.. |
| |