Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hey gidi hossohbet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benimde ilk sunucum,ilk irc ile tanistigim yer. 2002'de giris yaptim tesadüfen ve benimde senelerim gecti. IRC adina herseyi orda ögrendim opluktan tutun helperlik dJlik operlige kadar.Hatta sunucunun ilk bayan helperi idim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Bu bana gurur verirdi.. Öncelerde sunucularda helperlar el üstünde tutulurdu,bilgilerine saygi duyulurdu,kolay degildi helperlik,helper olmak.simdilerde öyle degil.. sonra tabiki forumuda orda ögrendim.. Ve insanlara saygisini hic bozmamis yani buna hic sahit olmadigim nadir sunucu sahiplerindendi Sergen. Yakin gecmiste kendisi ile sunucu hakkinda kisa bir konusmamiz oldu.Uzun seneler sunucusunda bulundugum ve saygi duydugum insanla uzun zaman sonra konusmus olmak beni eskilere götürdü ve mutlu etti. Bir süredir sunucusu kapali. Umarim tekrar hayat bulur. Roportaji okurkende keyif aldim. Kendisine burdan tekrar selamlar. elite.