Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2012, 21:43   #9
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AK Parti'li Vekilden 'NE MUTLU TÜRKİYELİYİM' Çıkışı

Interpress Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mantık dışı yorumlar ile tebessüm etmeme sebebiyet veren, genç arkadaşlarıda kutluyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne mutlu Türk'üm.

Kesme işaretini unutmuş arkadaş,madem Türk'sün, yazım kurallarına da dikkat et, herkes ürksün..

Yabancı kullanıcı adlı şeker çocuktan Türkçe dersleri bizleri şaşırtıyor. Kalınlaştırdığım yerlere dikkat et. Dahi anlamındaki ekler (-de, da) ayrı yazılır. Ve unutma ki, noktalama işaretlerinin ardından yeni cümleye başlarken bir boşluk bırakılır. Ayrıca Google'da herhangi bir aramayı yanlış kelimeyle aratırsan, sana "bunu mu demek istediniz" gibi bir cevap verir. Bu ne demektir bilir misin? Yani, sen bir alilsin, acaba şunu mu arattın diye doğru cevabı verir. Kendini ayna misali bir resimle gösterebilirdim ama bu zahmete değmez. Seni ürkütmeye niyetim yok yavru ceylan. Cins isimle özel ismin arasındaki farkları bil yeter. Dua et, sana Mevlana felsefesiyle yaklaşılmadı...

Ek: Senin araştırmayacağın belli. Konuda verilen resimdeki tabelada gördüğün üzere, Türküm, Türkiyeliyim, Rizeliyim gibi kelimelere ayırma takısı getirilmez.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver