Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2012, 12:52   #21
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Meb saçmalığı

Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
haftada rehberlik dersinin 1 insan hakları dersinin 2 saat yapan ama din derslerini her kademeye koyan milli eğitimden de zaten ne beklenir.
kaldı ki bilmem kaç tane prof, sosyolog vs hazırlamış olsun hangi meb döneminde bu kriterlere uyuldu ki?
bu kadar uğraşmaya gerek yok.
3 elham
1 kulhuvallah okuyabiliyorsa sorun yoktur.

MEB'na ben de küfür ediyorum şimdi , geçmişte ''gerizekalı çocuk'' dersi koymadıkları için !
okuduğunu anlamıyor musun sen Azizim? yazdığını okuyamuyor musun?
Bilmiyorsun, bilmediğinide bilmiyorsun ! Şeddeli yazıyorum iyi dinle !
Bu sistemde ''Din derslerini isteyen alır'' ! yok ben çocuğuma din dersi istemiyorum Tanrıya tükürük tabancası evlat yetişticem diyorsan sana zaten kimse karışmıyor ! ileride mezarına dua diye, su tabancasıyla çişini yapar artık! bu senin sorunun tabi ki ! beni ilgilendiren,
Benim ve benim gibi düşünen insanların çocuklarını ne şekilde hangi dersi okutacağına kimsenin karışmamasıdır ! o ağzını yaya yaya dalga geçtiğin üç gulhü bir elham yarın yakana yapışsın ! Feraset sefili seni !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; iktidar yanlısı bu adam hede höde'den başka söylecek başka şeylerin yok mu Azizim?
Koca göbeğinden acıklı ve romantik şiirlerde duymak isteriz ! Sizi sirke görünümlü bit yavruları !
oraya geliyor yeni geliştirdiğimiz organik atom bombasıyla beyninizde ki hiroşhimayı dağıtıyoruz !
ayrılmayın!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan