Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2012, 00:35   #28
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun @Düş (Aylinim.)

Sin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumun en tatlı hatunu !
İyiki doğdun , iyiki bizimlesin daha nice senelere sevdiklerinle..
Doğum günün kutlu olsun tatlım :*

Teşekkür ederim tatlışım.İyiki doğmuşum, şükür doğdum hani güne göre ama daha annemin karnındayım.Akşam 5 sularında doğmuşum çünkü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

inşallah tatlım, ömrümüz yetene, elimiz ayağımız tutana kadar sevdiklerimin değerini biliriz.

aSi Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu yıllara, aylin.
Senin gibi bir dosta ne denir, bir sey bulamıyorum.
Hayatında tüm mutluluklar seni bulsun.

Senin gibi bir dosta da hiçbir şey denilmez canım, çok bulunur ama az seçilir.
Çok teşekkür ederim, inşallah herkesin kapısında bir mutluluk beklesin..

Çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bunun rengi çok tatlıymış, çok teşekkür ederim sevgili Çalıkuşu.

Nar`Ciceqi Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim yeni yaşın hayırlı olsun, mutlulukla , sağlıkla , huzurla , sevgiyle geçireceğin koskocaman bir ömür diliyorum. İyi ki doğdun :*

Meleğim
inşallah saymış olduğun o olmazsa olmazlar hayatımın içinde meyvelerini verirler.Çok teşekkür ediyorum.Güzel yüreğine sağlık.

HANDSOME Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gününüz kutlu olsun, ALLAH'ım Güzel Ömürler versin ..

Teşekkür ederim, sevgili HANDSOME.inşallah Yaradan ele avuca düşürmeden kaderimize yazmıştır güzel ömürleri. (Amin)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver