|
Moe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İyide sorun devletin bunun yasalaştırmaya çalışması, sen nasıl evinde içilip içilmeyeceğine karar veriyorsan diğer insanlarda verebilir.Sorun devletin bukadar büyük sorunları varken kalkmış evde sigara içme konusunu ele alıyor.Bende sigara içmeyen biri olarak diyorum ki, bu insanların verebileceği bir karar.Bizim evdede içilmez çünkü ben kokusuna dayanamıyorum.Ama devlet değil babam saygı duyuyor zaten buna Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yukarıyı okursan bu bir öneri, taslak bile değil daha ! sen de çıkıp başka birşey önerebilirsin
Bunu devlet neler düşünüyor onca iş arasında demek doğru mudur ? öneri alır komisyonlar
değerlendirilir meclise gider onaylanır v.s süreç böyle işler. Her aile sizin aileniz gibi değil ayrıca sevgili moe! Aile içinede karışır devlet ! devlet olmanın gereği budur yoksa 11 yaşında kızlarını evlendiren aileler var ! onlar da desinler devlet bize ne karışıyor ! ya bü ülke de aile içi ensestler oluyor !! devlet o evde ki çocuğu kadını ya da erkeği neyse korumakk zorunda!
Bu sigara dumanı olur, uyuşturucu olur, cinsellik olur !