|
esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
''15 yaş altı çocuklar ve hamilelerin yaşadığı evlerde sigara yasağı uygulanması önerisi geldi''
kaldıki bu bir öneri, uygulanır uygulanmaz o ayrı bir konu
Buna hangi akıl karşı çıkar bilmiyorum ! Ben sigara içen biri olarak, benim evime gelen kimseye sigara içtirmem böyle bir durumda olsam! Ki, içtirmedimde zaten ! Sizler içirir misiniz ?
Devlet sigaradan topladığı vergilerin on katından fazlasını harcıyor sigaradan kaynaklı hastalıklar için ! Bir kanser hastasının devlete maliyeti 100 bin dolar ! Akıllı yorumlar yapalım !
|
İyide sorun devletin bunun yasalaştırmaya çalışması, sen nasıl evinde içilip içilmeyeceğine karar veriyorsan diğer insanlarda verebilir.Sorun devletin bukadar büyük sorunları varken kalkmış evde sigara içme konusunu ele alıyor.Bende sigara içmeyen biri olarak diyorum ki, bu insanların verebileceği bir karar.Bizim evdede içilmez çünkü ben kokusuna dayanamıyorum.Ama devlet değil babam saygı duyuyor zaten buna
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.