|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İçlerinde en önemlisi tabiki kişiliğidir. Bunun yanısıra, aile uyumu ve eş adayına hislerin önemi kaçınılmaz. Eğitim durumu önemlidir, en azından aynı dili konuşabilmeliyiz. Siyasi görüşte de aynı kafa yapısına sahip olmak avantajdır fakat farklı görüşlere sahip oldukları halde anlayışlı davranabiliyorlarsa sorun teşkil etmez. Dini inanç benim için önemli değil, ateist olsa da severim. Önemli olan his. |
Ene, biri beni anlatmış zaten diyorum ama gene bende yazmadan geri kalmayayım.
İlk başta kişiliği önemli, zaten hislerimiz uymasa evlenmezdik. Aile uyumu çok önemli; babam belirli tabuları olan bir adamdır ve iki sevdiğim adam arasında kalmak istemem. Siyasi görüşü gelir sonra, bu benim için çok önemli.
Eğitim durumu da önemli, iki lafın belini kıramayacaksam ne anladım o evlilikten? Yaş farkı teferrüât ben seveyim yeter der, dini inancına gelince herkesin inancı kendine bir Tanrı olduğuna inandığı sürece, benim için sorun teşkil etmez.
Ekonomik durumu da önemli, yani birbirimize eş değer olsak, terazi misâli hiç fena olmaz. Ne çok şey istedim, değil mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''