Cevap: AngeLus'u nasıl bilirsiniz?
Değerlim canım bu forumdaki en kıymetlim ve en güzeli o benim öz kardeşim; Ya sevdiğim değer verdiğim birini hangi cümlelerle anlatmalıyım ki ben Zehrayı anlatmaya hangi kelime yeter ki bendeki yerini anlatmaya...Şu forumda online olduğum günden bugüne kadar başıma gelen en güzel şey o...Zehra şu forumdaki hemen hemen herkesin seveceği hatta sevdiği değer verdiği bi kişilik onun kalbi okadar temiz ve büyük ki samimiyetine inandığı sevdiği kişileri o kocaman yüreğinde saklar ve değer verir.Şu zamana kadar çizgisini asla bozmadı bozmazda zaten o yüzden benim en değerlim en kıymetlim o..Şu forumda ona yazılan her güzel cümle benide mutlu eder ama her uzanan dil canımı yakar uzatılan dilleri kesmesinide biliriz biz ; Çok seviyorum seni zehram ben okadar büyük kocaman bi sevgimmm var ki sana anlatamam zaten sen biliyorsun bendeki değerini herzaman yanımda olacağını biliyorum ve şunuda sen iyi biliyorsun bende senin herzaman yanında olacağım dostluğumuz gelip geçici değil baki olanlardan zaten kardeşler birbirinden ayrılamaz ki nerede olurlarsa olsunlar hep beraberlerdir kalben..Et tırnaktan ayrılır mı? O güzel kalbin melek yüzün hep gülsün meleğim hiçbişey seni üzmesin Rabbim buna izin vermesin inşallah mutlulukların en güzeli hakeden can dostum çokça seviliyorsun ben seni daha fazla anlatamam devam etsem kesemem sayfalarca yazarım ama gerek yok ..Eğer dost edinmek istiyorsanız en iyi dost arkadaş olarak Zehramı tavsiye edemicem kusura bakmayın; bendeki gibi sevemezsiniz değer veremezseniz o yüzden kıyamam ben meleğime; hadi arkadaş olmanıza izin verim bari:p neyse bak saçmalamaya başladım ; Kocaman öpüyorummm bebeğim seni can özüm.. hayattan kopmuş gidiyorken isyanlarda çıktın karşıma can can oldun dostluğunla paylaştıkça azaldı dertlerim eridi varlığınla sen benim can dostumsun her iki cihanda da kimi zaman çıktık dağlara bağırdık kimi zman arabayla şehri turladık kimi zaman duygular coştu ağladık sen can oldun birbirimize bağlandık kalplerimizi açtık yalansız riyasız şükür her zaman vardı hayamız küçük bir hayat dev gibi dünyamız sen can dostumsun olmaz asla kavgamız kalpten kalbe giden ince çizgide dosdoğru sevgimiz hep içiçe kötü günde mutlulukta keder de sen can dostumsun yaşadığım her günde..... |