23 Ağustos 2012, 13:07
|
#21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.
Rehberlikciydin diğ mi seeeeeen. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nerden ulaşayım? dsaşjhdfs
| CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Demek istediğim tam olarak bu değildi. Oda sorumlusu derken öyle zorba, kavga ortamı yaratan, artistlik yapan anlamında söylemedim. Öyle bir sorumluyu kimse istemez zaten. Oda sorumlusu, artist olan varsa yada haksızlık yapan biri varsa müdehale edip adeleti sağlayandır. Ayrıca başka odalarda sana huzursuzluk veren varsa seni anne, baba, abi gibi koruyan kimsedir. Biz bu şekilde sorumluyuz.
Sessiz kalma diyerek demek istediğim, insanlara yüz verme. Mesela yüzsüzün biri gelir senden borç para ister. İnsafa gelirsin verirsin. Bir daha ister, sonra bir daha... Ama hiç ödemez. Sessiz kalıp Allah'a havale etme. Verdiğin gibi istemesini bil. Bunlar kısa ve basit örnekler.
Oda sorumlusu birşey dedi diye yapmak zorunda da değilsin. Sonuçta ağa değiliz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Mantığına uymuyorsa itiraz edip fikrini sunacaksın. İtiraz gibi durumlarda oylama yoluna gideriz. Oda çoğunluğu ne derse o olur. Senin anlayacağın demokrasi Türkiye'ye gelmeden biz odaya demokrasiyi getirdik.
Ben bunları söylüyorum ama Konya'daki yurtlarda bu düzen bu şekilde mi olur sorusuna birşey diyemem. Ama iyi niyetli insanlar varsa düzen bu şekilde olmalı.
Odanda memnun kalmazsan, bina müdürüne dilekçe yazarak odanı değiştirebilirsin. Bu hakkında var.
| Cok teşekkür ederim, söylediklerinin gerçekten işime yarayacağini düsünüyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Moe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kyk 'da 2008 e kadar kaldım.Odaları 6 kişilik düzenli temizliğini yapan görevlileri var(Ben akdeniz öğrenci yurdundaydım yalnızca orası hakkında bilgim var)
Başvurusunu hatırlamıyorum ama çıktığında kayıt yaptırmama hakkına sahipsin, zaten asil olursan kayda gidersin, yedek olma durumunda var.Kyk yı kötülerler ama bizim kaldığımız yurt çok iyiydi.Kayıt süresinide geçirirsen kayıt hakkıını kaybetmiş olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Ne bileyim 6 kişiyi ayni odada yan yana düsününce acikcasi gözüm korkuyor birazcik.
Hani anlaşamamazlık durumu vs olursa diye.
Sağol bebisim de ölüme gitmiyorum -yani bildiğim kadariyla ne olacaği belli olmaz- İlk sene laptop felan almazlar buyuk ihtimalle ki ben istemiyorum zaten, kendimi derslere vermem lazim.
Görüşürüz elbet bir gün. .p
Ben de seni seviyorum fistiğim. ;* |
| |