Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2012, 01:38   #17
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

Demek istediğim tam olarak bu değildi. Oda sorumlusu derken öyle zorba, kavga ortamı yaratan, artistlik yapan anlamında söylemedim. Öyle bir sorumluyu kimse istemez zaten. Oda sorumlusu, artist olan varsa yada haksızlık yapan biri varsa müdehale edip adeleti sağlayandır. Ayrıca başka odalarda sana huzursuzluk veren varsa seni anne, baba, abi gibi koruyan kimsedir. Biz bu şekilde sorumluyuz.

Sessiz kalma diyerek demek istediğim, insanlara yüz verme. Mesela yüzsüzün biri gelir senden borç para ister. İnsafa gelirsin verirsin. Bir daha ister, sonra bir daha... Ama hiç ödemez. Sessiz kalıp Allah'a havale etme. Verdiğin gibi istemesini bil. Bunlar kısa ve basit örnekler.

Oda sorumlusu birşey dedi diye yapmak zorunda da değilsin. Sonuçta ağa değiliz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Mantığına uymuyorsa itiraz edip fikrini sunacaksın. İtiraz gibi durumlarda oylama yoluna gideriz. Oda çoğunluğu ne derse o olur. Senin anlayacağın demokrasi Türkiye'ye gelmeden biz odaya demokrasiyi getirdik.

Ben bunları söylüyorum ama Konya'daki yurtlarda bu düzen bu şekilde mi olur sorusuna birşey diyemem. Ama iyi niyetli insanlar varsa düzen bu şekilde olmalı.

Odanda memnun kalmazsan, bina müdürüne dilekçe yazarak odanı değiştirebilirsin. Bu hakkında var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver