Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2012, 01:27   #16
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Valla benim 4. yılım olacak ama 8 kişilik oda görmedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sen sen ol, sakın sessiz, çekingen kalma. Herşeyi kabullenme. Muhtemelen kaldığın oda da senden önce ünv kazanmış kızlar olacaktır. Onlar odanın ablasıdır. Eğer iyi biriyse bizim çömlere yaptığımız gibi sahip çıkar, tabi birazda gözünü korkutacaklardır. Sırf dizginler onların elinde olsun diye...

Odanın sorumlusu genelde en eski kayıtlı öğrencidir. Mesela benim 6 kişilik odamda ben ne dersem o olur. Dolaba vurdummu herkes sessiz olur.
Şimdi sana bu kötü, kaba ve anarşistçe gelebilir. İşin içine girdiğine anlayacaksın. Ağır başlı olmazsa oda odalıktan çıkıyor. Sürekli şikayet alır oda ve bir süre sonra kovulursun. Bir kişinin yaptığı hatayı tüm oda çeker...

Genel yurtların odalarında tv yok ama benim kaldığım oda da var. Ama tv yasak. Senin burda çıkartman gereken sonuç; yurtlarda birçok saçma yasaklar var, sen odaca birşeyleri atlamış ev gibi bir ortamı sağlarsan senin için ve odada yaşayan diğerleri için yasak yoktur...

Bizim kettle, tv, tost makinesi, çamaşır yıkamak için leğen yerler için diğer odalarda olmayan halıfleksimiz ve temizlik için mintak oda parfümü falanda filanda... herşeyimiz var. Gördüğün gibi küçücük odayı ev ortamına soktuk. Anlayacağın ortamı ortam yapan odadakilerdir. Tabi birde odayı adam eden benim gibilerin oda sorumlusu olması lazım

Korkutma ama.

Başlarda çok sessiz olurum ben, yani insanlarla kaynaşmada iyi değilim soğuk görünürüm.
Cok zorda kalmadikca öyle bağirma çağirma tartişma icerisine de girmeyi sevmem, bana basitlik gibi geliyor.
Ama biri durduk yere artistlik yaparsa ne yaparim hic bilmiyorum.
Kimsem de yok acaba korkar miyim, siner miyim ezik gibi köşeme.

Oda sorumlusu ne ya pofs..
Ben çömez olacağim icin ne deseler "he tamam" mi diyeceğim yani. dfsşaljfdas hic bana göre değil gibi geldi.
Kaçar giderim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver