|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tabi her zaman...
Daha önceden böyle yurtlarda kalmadıysan sıkıntıların çok olacak. Ama merak etme kısa zamanda atlatacaksın. Dua et ki oda arkadaşların iyi insanlar olsun.
Benim zamanımda böyle yardım edenler yoktu. Tam tersi internet üzerinden adamlar milletin gözünü korkutuyorlardı. Yok haraç alıyorlar yok sağ sol olayı var...
Aslında bakarsan halen var ama o şiddetli dönemler sona erdi. En azından benim yaşadığım şehirdeki kyklarda şiddet sona erdi. Eskiden kyklar ülkücü tayfasının elindeydi. Aslında o insanlara ülkücüde denmez, sadece kendilerine öyle derlerdi. Gerçek ise minik mafya tayfası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Öyle tekte gezmezler korkudan. Bayan yurtlarında olmaz deme. Bayanların kyksında da asenalar meşhurdur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
İstediğin herşeyi sorabilirsin. Aslında bazı tavsiyelerde vermek isterdim de en iyisi yaşayarak öğrenmen. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dipnot: Yemek olarak verilen ücret her yıl öğrenim ve burs paralarında olduğu gibi artmaktadır.
|
Hiç kalmadim ve açıkcası çekinmiyor değilim.
Eheh kıvırtırım onlari asena gibi. İşim olmaz bana bulaşmadiklari sürece.
Bakalım ya hayirlisi. Kayit icin gittiğimde yurtlari da gezmeyi düsünüyorum tabi öncesinden internetten araştıracağım. Kaybolmam insallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benim gördüğüm kadarıyla söyleyim sana, genel yurt dedikleri şey en az 6 kişilik en fazla 8 kişilik odalar.Ve hoş değil.Benim ilk başta çıkmamıştı daha sonradan çıkmıştı.Ama ben gitmedim,çünkü 8 kişiyle aynı odada durmak garip.. Yarı özel kısmı ise gene kyk'na bağlı oluyor lakin genel kyk kadar fiyatı uygun olmuyor ve odasındaki kişi sayısı en fazla 3 en az 1 kişilik oluyor.
2. sormuş olduğun soru, beğenmezsen şayet gitmeyebilirsin.Bir zorlama yok ancak bir daha geri gelemezsin yani bir kere şansın oluyor kyk'da.Ayrıca çıkarsa da bence kalman lazım orada diğer özel yurtlar senin kazanmış olduğun ilde çok da güzel olcağını sanmıyorum tatlım.(Manevi yönden)
Yani yarı özel kyk kısmına git derim.
Ayrıca tatlım bu durum her üniversitede de aynı değil.Oraların internet sayfalarını araştırsan daha temiz sonuç elde edersin. |
6-8 kişi gerçekten cok fazla, yaşayabileceğimi hiç sanmiyorum ben.
Hepsinin derdi ayri olur cekemem.
Yari özelde 3 kişi olmasi çok iyi de tek kalamam.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Onu ayarlarlar herhalde.
"Öncelikli yüksek ücretliler" olarak işaretleyeceğim ne olur ne olmaz diye. Ancak genel cikarsa da buyuk ihtimal özellere bakacağim o da olmazsa mecbur giderim diyorum ama 8 kisi de yaşanmaz ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.