Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2012, 22:22   #12
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

Tabi her zaman...

Daha önceden böyle yurtlarda kalmadıysan sıkıntıların çok olacak. Ama merak etme kısa zamanda atlatacaksın. Dua et ki oda arkadaşların iyi insanlar olsun.

Benim zamanımda böyle yardım edenler yoktu. Tam tersi internet üzerinden adamlar milletin gözünü korkutuyorlardı. Yok haraç alıyorlar yok sağ sol olayı var...

Aslında bakarsan halen var ama o şiddetli dönemler sona erdi. En azından benim yaşadığım şehirdeki kyklarda şiddet sona erdi. Eskiden kyklar ülkücü tayfasının elindeydi. Aslında o insanlara ülkücüde denmez, sadece kendilerine öyle derlerdi. Gerçek ise minik mafya tayfası
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öyle tekte gezmezler korkudan. Bayan yurtlarında olmaz deme. Bayanların kyksında da asenalar meşhurdur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))

İstediğin herşeyi sorabilirsin. Aslında bazı tavsiyelerde vermek isterdim de en iyisi yaşayarak öğrenmen.

Dipnot: Yemek olarak verilen ücret her yıl öğrenim ve burs paralarında olduğu gibi artmaktadır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver