Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2012, 21:58   #10
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

Kahvaltı ve akşam yemek yeme hakkın var. Kahvaltı ve akşam yemeği için toplam 5 tl hakkın var. Valla şuan hatırlayamadım yanlış olabilir. 1,75 sabah kahvaltısı için 3,25 ise akşam yemeği için hakkın var. Yanlış hatırlıyor olabilirim... Harcamaya kısa örnek vereyim. Sabah kahvaltısı için kantinden 2 liralık alışveriş yaptın. Devlet sana 1,75 hak tanıdığı için 2 lira vermek yerine 25 kuruş veriyorsun. Bu hakkı kullanmak için parmak izini kullanacaksın. Kayıt olacağın zaman parmak izini alacaklar. Parmak iziyle yurtlara giriş-çıkış yapacaksın. Akşam yemeği olarak bir sürü yemek çıkar sen istediğini alırsın. Fazla para tutarsa 3,25 lira eksik ödersin. Şahsen ben yemekler fazla çıkmasına rağmen bıktım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Diğer soruna gelecek olursak...

Malesef zamanında kayıt yaptırmazsan hakkın ölür. Yurtlara yerleşmek için seneye tekrar başvurman gerekecek. Öyle hemende sıra gelmiyor malesef. Ara sınıf olarak adlandırılacaksın. Ara sınıflar bir bakıma yedek gibidir. Kayıt yaptırmayanların yerine kayıt yaptırırlar. Kontenjan çok azdır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver