Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2012, 21:49   #8
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biri bana yardim etsin lütfen.

Şöylede bir hakkın var. Diyelim ki sen başvurunu yarı özel yaptın. Yani daha fazla ücretli olanı seçtin. Ancak bazı nedenlerden dolayı memnun kalmadın. Örneğin senin seçtiğin yurt kampüsten çok uzakta ve yakında başka yarı özel yurt yok ama devlete tam bağlı yurt var. KYK müdürlüğüne dilekçe vererek naklini isteyebilirsin. Yani sana a yurdu çıktı diye a yurdunda kalmak zorunda değilsin. B yurduna naklini istemen lazım. Ancak dilekçe verirken haklı nedenler ortaya koymak zorundasın. Yoksa dilekçe red edilir.

Bu arada hijyen kişiden kişiye değişiyor. Bunuda şöyle açıklayayım. Devlet yurdunda tuvaletler alaturka, hizmetliler hergün alaturka tuvaleti ve banyoları günde bir kez temizler. Yarı özel yurtta oda da ki yurtlar alafrangadır. Aslında yarı özel yurtta da hizmetliler temizlik için gelirler. Ama hergün mü gelirler bilmiyorum. Çünkü ben yarı özelde kalmadım.

Devlet yurdunda da, yarı özel yurtta da odalar küçük. Tuvalet ve banyo içerde olduğu için bazı sıkıntıları var. Bunları burda açıklamamayım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bana ilk baş yarı özel yurt çıktı. Ama bazı sıkıntılardan iğrendiğim için tam bağlı devlet yurduna geçtim. Yarı özel yurdu red ettim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver