|
Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Konuyu kişileştirmedim.Sadece peygamber sıfatıyla yazılan kelimeyi hoş bulmadım.Dinle bizi vurmak isteyenlerde demek ki başkalarına böyle izlenim bırakmışlar, buna kızıyorum.
Yaşlarının ortalamasını çıkaramam ama emin olun 14-15 de olsa 25-30 da ya da 40-50 de bu tarz insanların gerçekten bir psikologa ihtiyaçları var..
Esinti siz şuna nasıl kızmazsınız.. Atatürk kahrolsun yazmışlar,bu adamların gelmişini geçmişini bu adama borçlular hiç mi görmüyorlar yahu hadi onu geçelim peygamberlik sıfatını dinle vurdukları için bu adamamı layık görüyorlar.Halbuki Son peygamber diye getirilmişti, Hz.Muhammed (s.a.v).
Aslında ne desek boş değil mi, tartışma bile yapamıyoruz.Çünkü herkesin bakış açısı çok ayrı.. |
Ben kelimelere göre sıfat ayrımı yapmam bir insan ın ne dedigine degil o insanın ne olduguna bakarım ve kaldı ki bu yazılanlar Facebook gibi bir sosyal ag da oluyo @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizler % 10 facebook kullanıcısı iken facebook Turkçeleştirildikten sonra % 90 a cıkarmış bir milletiz ufak bi örnek verim daha düne kadar Cig Köfteci Yoktu Biri açtı digerleri baktı bu işte para var şimdi tabiri caizse sallasan köfteciye denk geliyoruz Birimiz bir lamba yakarken digerleri o lambayı nasıl daha iyi aydınlatırımın degil o lamba söne ne kadar mücadelesini veren bir milletiz yani uzun lafın kısası bu yazıyı gördügüm yerde boş insanlar der cıkarım Bugün dogmamış cocguna facebook açan bir ana varken sen bu yazıyı yazan evlada hiç bişi ögretemezsin.