@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Gürcan yıllardır tanırım sevdiğim arkadaşım kardeşim gibidir .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Evli mutluluklar .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : - Nadir konuştuğum sevdiğim arkadaşlarımdan .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : - Arada karşılıklı ziyaret oluyor kendi halinde sessiz arkadaş.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : - Tanımıyorum malesef .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum malesef .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum senide bayan .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni arkadaşlardan iyidir kendi halinde .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskimeyen dost arkadaş yeri farklıdır seviliyosun .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eğlenceli saygı duyduğum Abimiz sevilir .