@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskiden tanıdığım, kendimi yeni tanıttığım , sevdiğim arkadaşlarımdan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Paylaşımlarınıda, yorumlarınıda, kendinide beğeniyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kuzumm sana ne desem az, çok vefakarsın çok, seni en iyi tanımlayan söz bu canımıniçi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hemşerim ve eski dostum.Yavrusunun kuzusu :p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Türk milli gururumuz derim yorumumun anlamını bir o anlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Paylaştığı avatarlarla ve daha çok konu başlıklarıyla ilgi çekici forumdaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğim paylaşımlarını okuduğum forumdaşım
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ben sana ne desem ne yorum yapsam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kankam olmana ramak kaldı ve seninle dedikodu yapmaya bayılıyorum.Çünkü iyi bir sırdaşsın
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eski dostum, oda beni yeni hatırlayanlardan ve sevdiğim insanlardan.Saygını hiç yitirme olur mu