Ben bayrama hazırım ya siz;=)
- Hamuru için;
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yap
- 2 yumurta
- 1/2 su bardağı su
- yarım Limon
- Alabildiğince baklavalık un
Yapılışı; Tüm malzemeleri iyice karıştırıp hamur haline getiriniz . Hamurun kıvamı ne çok yumuşak nede çok sert olsun iyice yoğurup yarım saat bekletip kucuk kucuk kopartıp 10 dk da öyle bekletip tek tek açmaya başlayıp tepsiye diziniz yufkalarınızı içine istediğiniz sıklıkta ceviz fındık ne isterseniz serpin; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yukardaki tepsidekiler toplam 36 yufkadan olusuyor ve 18 yufka arasına bolca ceviz tekrar 18 yufka sadece tek ortalı baklava; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu son 2 resimdeki tepsi ise her 3 yufkada bir ceviz serpilerek yapılan ev baklavası..
Annem ve benim elime sağlık ; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|